maandag 3 januari 2011

Controle Hematologie en Neurologie - VUmc

Vandaag 3 januari 2011 is een spannende dag, zo meteen super cito bloed prikken Lab Hematologie - VUmc en daarna evaluatie met de hematoloog en neuroloog.

De uitslag van het bloedonderzoek en resultaat van de kuur met Rituximab viel slecht uit. De aanmaak van het IgM eiwit is alleen maar toegenomen i.p.v afgenomen wat wel de bedoeling was van de kuur. Misschien was het nog te vroeg om een conclusie te trekken. Op 14 februari weer bloedonderzoek om te kijken of er toch verbetering is opgetreden.

Vandaag ook een gesprek gehad met dr. Marieke Visser van Neurologie, zij kan verder ook niks meer voor mij betekenen. Mocht ik (zenuw)pijn krijgen, dan kan ik contact met haar opnemen voor eventuele medicatie. Het is nu afwachten op de revalidatiearts die door de neuroloog in november is ingeschakeld om mij verder te helpen met allerlei aanpassingen en therapieën.

Dit betekent ook dat ik nooit meer kan werken. Ik zal mijn werk als Verzorgende IG in Woonzorgcentrum de Rietvinck erg missen. Ik zal het moeten accepteren en een andere invulling van mijn leven zien te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten